دندان شیری

لب پر شدن دندان شیری

مطالب آموزشی دندانپزشکی کودکان

بررسی علل و علائم لب پر شدن دندان شیری

کودکان معمولا پر جنب و جوش اند و نمی توان آن ها را به مدت طولانی ساکن نگه داشت.این جنب و جوش گاهی اوقات عوارض منفی برای سلامت کودک در پی دارد و ممکن است دندان کودک دچار شکستگی شود. برای ترمیم شکستگی دندان کودک باید حتما وی را نزد دندانپزشک کودک ببرید. در این مطلب از سایت دکترهاجر سخاوتی دندانپزشک کودکان اصفهان علل و علائم لب پر شدن دندان شیری را مورد بررسی قرار می دهیم.

 

دندان شیری

شکستگی دندان کودک

شکستگی دندان کودک یک مشکل دندانی است که بر اثر ترک خوردن یا لب پر شدن دندان کودک اتفاق می افتد. این اتفاق ممکن است به علت دیدن جراحت بر اثر یک حادثه اتفاق بیفتد به طور مثال افتادن از ارتفاع. تعیین میزان آسیب دیدگی در انتخاب شیوه درمانی اهمیت زیادی دارد. در دندان های شیری معمولا ساییدگی هایی مانند لب پرشدن بروز پیدا می کند که جای نگرانی ندارد. اگر مقدار ساییدگی بیشتر شود ممکن است برای کودک آزار دهنده باشد و کودک نیاز به درمان پیدا کند. هرگونه حادثه و شکستگی برای دندان های دائمی نیازمند درمان فوری است.

علل ایجاد شکستگی در دندان شیری

دلایل مختلفی وجود دارند که باعث شکستگی دندان می شوند. رایج ترین دلیل حوادث غیر مترقبه مانند افتادن و … است. در برخی موارد لب پر شدن دندان بر اثر ساییدگی پدیده ای رایج در دندان های شیری است که دندان را تضعیف کرده و آن را بیشتر مستعد شکستگی می کند.این مسئله با حفظ سلامت و بهداشت دهان و دندان کودکان ارتباط زیادی دارد.

بیشتر بخوانید
5دلیل اصلی بوی بد دهان کودک

از آن جایی که کودکان هنوز نحوه مراقبت از دهان و دندان خود را به خوبی یاد نگرفته اند برخی موارد که موجب تضعیف دندان آن ها می شود، دندان شان را بیشتر در معرض شکستگی قرار می دهد. اگر دندان کودک لب پر شود یا بشکند والدین باید دهانش را با آب گرم شستشو دهند. اگر جراحتی نیز در میان باشد، باید از کمپرس سرد برای کاهش هرگونه التهاب احتمالی استفاده کرد. این کار می تواند باعث حفظ دندان از شکستگی های بیشتر شود. در حالت کلی دندان ممکن است به دلیل یکی از موارد زیر ترک بخورد:

  • دندان قروچه
  • جویدن غذاهای سخت و میوه‌ها
  • وقوع حادثه، مانند وارد آمدن ضربه به دهان
  • از بین رفتن ساختار دندان به دلیل فرسودگی
  • قرار گرفتن مینای دندان در معرض دماهای بسیار سرد یا بسیار داغ
  • از بین رفتن ساختار دندان به دلیل استفاده‌ی گسترده از پرکننده‌ها یا مواد ترمیمی دیگر
  • وارد آمدن فشاری ناهمگون، بخصوص در مواردی که دندان کناری از دست رفته باشد
نوشتهٔ پیشین
آیا قطره آهن باعث پوسیدگی دندان کودکان می شود؟
نوشتهٔ بعدی
7راهکار بی اشتهایی کودک در زمان در آوردن دندان

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

Call Now Buttonثبت نوبت و مشاوره ‎09137106671