دندان درآوردن

7راهکار بی اشتهایی کودک در زمان در آوردن دندان

مطالب آموزشی دندانپزشکی کودکان

درمان بی اشتهایی کودک هنگام دندان در آوردن

یکی از مواردی که مادران در مراجعه به مرکز دندانپزشکی در اصفهان مورد سوال قرار می‌دهند کم اشتهایی کودک در دوره ی رشد دندان‌ها است. کم اشتهایی در دوران دندان درآوردن کودکان به عنوان یک مسئله رایج شناخته شده است.

نکات کلیدی در درمان بی اشتهایی کودک هنگام دندان درآوردن

نکات زیادی برای درمان بی اشتهایی کودکان در هنگام رویش دندان ها وجود دارد که برخی از نکات مهم برای درمان بی اشتهایی کودک در دوران دندان درآوردن عبارتند از:

تسکین درد در دوران دندان در اوردن کودک

درد دندان در زمان رشد و درآمدن، می تواند یکی از عوامل ایجاد بی‌اشتهایی در کودک باشد. بنابراین مهم است که درد را کنترل کنید. برای این کار می‌توانید از روش‌های مختلفی مانند مصرف داروهای ضد درد، ژل مخصوص دندان و کمپرسور سرد و گرم استفاده کنید.

استفاده از ژل مخصوص دندان

ژل‌های مخصوص دندان حاوی مواد خنثی کننده درد هستندکه به کاهش درد دندان کمک می‌کنند. این ژل‌ها معمولاً در داروخانه‌ها و فروشگاه‌های پزشکی در دسترس هستند.

استفاده از کمپرس سرد و گرم

برای کاهش درد دندان، می‌توانید از کمپرس سرد و گرم یا سرد و گرم محیط استفاده کنید . مثلاً می‌توانید یک پارچه خنک بر روی پیشانی کودک قرار دهید، یا از حمام گرم استفاده کنید تا به کودک کمک کند تا احساس بهتری داشته باشد.

کودک ممکن است در برخی اوقات بخصوص در شب‌ها بیشتر از درد دندان رنج ببرد. در این صورت می توانید از یکی از روش های بالا استفاده نمایید.

بیشتر بخوانید
ترس کودک از رفتن به دندانپزشکی|راه های از بین بردن ترس
تغذیه مناسب برای کودک در زمان رویش دندان

غذا خوردن کودکان و نوع آن در این دوران مهم است. تغذیه کودکان باید شامل مواد غذایی غنی از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی باشد.

آرامش و استراحت

این امر می‌تواند به کودک کمک کند تا برای مدت کوتاهی از درد و ناراحتی دندان‌های خود فرار کند. از موسیقی آرامش‌بخش و دیدن کتاب‌های تصویری استفاده کنید.

حفظ بهداشت دهان

والدین کودک باید در دوران رشد دندانهای شیری کودک به بهداشت دهان و دندان کودک توجه ویژه ای را داشته باشند. این موضوع به کنترل درد و بی اشتهایی در دوران دندان درآوردن کمک می‌کند.

مشاوره پزشک

در صورتی که بی اشتهایی کودکان شدید باشد، مشاوره با دندانپزشک کودک خود را در نظر بگیرید. دندانپزشک ممکن است برای کنترل درد یا درمان این مسئله راهکارهای متفاوتی را توصیه کند.

خانم دکتر هاجر سخاوتی متخصص دندانپزشکی کودکان در اصفهان است که شما میتوانید از طریق تماس تلفنی از مشاوره ایشان استفاده کنید.

برای ثبت نوبت و مشاوره لطفا تماس بگیرید: 913710667

علائم دندان در آوردن | دندانپزشک کودکان اصفهان

نقش تغذیه در درمان بی اشتهایی کودکان در هنگام دندان در آوردن

تغذیه مناسب می‌تواند در بهبود بی‌اشتهایی کودکان در هنگام دندان درآوردن نقش موثری داشته باشد. هنگامی که دندان‌های کودک شروع به درآمدن می‌کنند، ممکن است کودک درد ناشی از رویش و عدم راحتی در دهان و لثه خود را تجربه کند، که ممکن است به کاهش اشتها و تغذیه نامناسب منجر شود.

برای رفع درد و تسکین لثه کودکان، از مواد خنک‌کننده و ملایمی مانند یخ، آب‌نبات و دمنوش گیاهان طبیعی مانند چای کمیل، نعناع و اسطوخودوس استفاده کنید.
تغذیه کودکان با مواد سبک و ولرم کمتر درد و ناراحتی را در دهان و لثه آنها ایجاد می‌کند. بنابراین، از موادی مانند آب‌میوه‌ها، موز، پوره‌های میوه‌ای و سوپ‌های سبزیجات برای تامین تغذیه کودکان استفاده می کنند.

بیشتر بخوانید
از چه سنی دندان کودکان را می توان پر کرد؟

خوراکی های مناسب برای هنگام دندان درآوردن کودکان

هنگامی که کودکان دندان‌درآورده‌اند، می‌توانند از غذاهای نرم و ولرم استفاده کنند. میوه‌های نرم و نیز بهترین گزینه برای آنها هستند. در زیر به برخی از غذاها و میوه‌هایی که می‌توان به کودکان دندان‌درآورده داد، اشاره می‌کنیم:

  • سوپ‌های نرم و ولرم
  • کیک، پودینگ و پوره
  • آردو پنیر ریزه
  • ماکارونی نرم شده
  • سبزیجات آب‌پز، مثلاً کدو حلوایی یا هویج
  • میوه‌های نرم و به شده ، مثل آووکادو، موز، هلو، آلو، هندوانه، خربزه و توت‌فرنگی.

 

تسکین درد در دندان درآوردن کودکان می‌تواند احساس بهتری را در آنها ایجاد کند و این آرامش در درمان بی اشتهایی آنها موثر خواهد بود. درد دندان در آمدن ممکن است برای کودکان بسیار ناخوشایند باشد و ممکن است باعث بی‌اشتهایی شوند. برای تسکین درد دندان در دوران دندان درآوردن کودکان می‌توانید از روش‌های، استفاده از داروهای ضد درد و استفاده از انواع ژل تسکین دهنده استفاده کنید.

استفاده از داروهای ضد درد

برای کنترل درد دندان، می‌توانید از داروهایی مانند پاراستامول و ایبوپروفن استفاده کنید. در هر صورت، قبل از استفاده از هر نوع دارویی، بهتر است با پزشک کودک مشورت کنید.

ژل های مختلف تسکین دهنده درد دندان های در حال رشد کودکان

ژل‌های تسکین دهنده درد دندان معمولاً حاوی موادی مانند بنزوکائین، لیدوکائین، پراکائین و کلرهکسیدین هستند. این مواد به طور موقت درد دندان را کاهش می‌دهند.
اما باید توجه داشت که استفاده از ژل‌های تسکین دهنده درد دندان در کودکان کوچک ممکن است خطرناک باشد و باید به صورت احتیاط‌آمیز و تحت نظارت پزشک استفاده شوند. در صورتی که کودک شما دچار درد دندان است، قبل از هرگونه عمل درمانی بهتر است با پزشک معالج او مشورت کنید و نحوه استفاده از ژل‌های تسکین دهنده را با او مشاوره کنید.

بیشتر بخوانید
پیشگیری از بیماری های دندان در کودکان
نوشتهٔ پیشین
لب پر شدن دندان شیری
نوشتهٔ بعدی
چرا باید دندان شیری ترمیم و روکش شود در حالی که قرار است بیفتد؟

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

اصفهان، میدان آزادی، خیابان دانشگاه، نرسیده به خیابان توحید (بعد از بانک ملی) ساختمان فجر، طبقه دوم
09137106671
Call Now Buttonثبت نوبت و مشاوره ‎09137106671